Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

Evlerde, anlayışyerlerinde, okullarda ve çeşitli ülke kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanların hızlı ve kolaylık halde yangın alanlarını bırakma etmesi bâtınin kullanılmakta olan önemli kuruluşlar arasındadır.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması mimarilabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedi bir durumda insanların belli belirsiz bir itmesi ile dâhilen hariçya çın açılmaktadır.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Yaman ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar yardımıyla acil durumlarda binanızın eminğini katkısızlayabilirsiniz.

Binalarda belli standartlarda dünya alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları yürekermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yapı çışitalarında kullanılan kapılar aksiyonlevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği kucakin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu sineeride kuşatılmış kalabilir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın kapılarını örtüsüz benimsemek midein kullanılan elektromanyetik tutucular ve entegre tütün  dedektörleriyle kapı kilidini açmanın bambaşka varyasyonları vardır. Buna model şekilde kapıları kilitli tevkif etmek için otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

Mukannen yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu laf konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları vazgeçme eylemek çetin ve güvensiz olacağı bâtınin yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

120 dakika dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Dolgular ile kapı açıkluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolay açılacak şekilde yangın kapısı itimat yangın kapısı kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın sistemli testleri yapılmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile alakadar etüt geliştirme çdüzenışmalarımız vardır. 

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın esaslayınca ortaya çıkan dumanın ve güçlü ısının autarı çıkmasını önlemek muhtevain bapnın sapa muhakkak kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Report this wiki page